Demenscaféen, Café Sommerfuglen, er for mennesker med begyndende demens, hukommelsesproblemer og lignende. Og for deres pårørende eller nære venner, der følger dem til caféen.

I anledning af Mortensaften holder Café Sommerfuglen et arrangement

Vi tilbyder spændende aktiviteter specielt tilrettelagt for vore gæster. Vi tilbyder foredrag, sang og musik, udflugter mv. med henblik på at fremkalde erindringer og finde alt det frem, som stadig huskes. Og vi tilbyder aktiviteter med henblik på at skabe glæde og hyggelige stunder – gode øjeblikke, der styrker selvværdet og samspillet med andre.

Det er vigtigt, at mennesker med begyndende demens ikke isolerer sig, men kommer ud og mærker glæden i et givende fællesskab. Her er caféen et godt tilbud.

Caféen er stedet, hvor mennesket med demens og dennes pårørende kan gå i by sammen og føle sig accepteret og velkommen og samtidigt opleve gode stunder.

Du kan læse mere om aktiviteterne i programmet ved at klikke her: Program for Sommerfuglene 2023-24

Vil du vide mere om Café Sommerfuglen? 
Dagbladet Holstebro bragte den 19. september 2016 en artikel om Café Sommerfuglen. Den artikel kan du klikke frem her.

På trods af coronaudbruddet holder vi i Café Sommerfuglen hovedet højt og vi er optimistiske. Dagbladet Holstebro bragte den 1. september 2020 en artikel om Café Sommerfuglens genstart efter corona-nedlukningen. Denne artikel kan du klikke frem her.

Du finder cafeen her:

Colstruphuset

Sønder Allé 24

7500 Holstebro

Her finder du Aktivhuset Colstrup